Creație și
implementare
Statistici
complete
Administrare
facilă

 

Un website poate îndeplini mai multe funcții: poate servi drept cartea de vizită a companiei, poate funcționa ca broșură de prezentare, catalog de produse sau listă de prețuri. Prin intermediul site-ului, consumatorii pot avea acces la o cantitate foarte mare de informații despre o companie, atât în format text, cât și audio-video. De asemenea, site-ul poate oferi reviste speciale și informații despre noutățile din domeniu sau poate găzdui forumuri de discuție pe anumite teme de interes. Cu alte cuvinte, acest canal poate să vândă și să ofere servicii cu clienții (customer service) de-a dreptul impecabile.

Un design reușit nu este reprezentat de numărul efectelor vizuale, ci prin simplitatea şi corectitudinea în care comunicarea este realizată. Echipa noastră vă oferă layout-uri personalizate pentru fiecare client în parte.

Menținerea unor rankinguri înalte în motoare de căutare nu este deloc ușor. Pentru a avea un proiect competitiv, trebuie să-l îmbunătățiți în mod constant pentru a ține pasul cu schimbările ce se produc în fiecare zi în mediul online. Lucrând împreună cu consultanții noștrii ce se ocupă de optimizare pentru motoare de căutare, puteți fi sigur de faptul că site-ul dvs va avea parte de cea mai bună asistență posibilă în procesul de a-l face mai competitiv.

Serviciile oferite pentru web sunt: design, dezvoltare și implementare a unui site care să reprezinte imaginea firmei, dezvoltarea unei aplicatii Web complexe pentru toate domeniile de activitate, găzduim, întreținem și actualizăm conținutul site-ului, optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare la crearea site-ului, pentru site-uri online precum și abonamente de monitorizare permanentă a poziției cuvintelor cheie în motoarele de căutare pentru site-ul optimizat și a concurentei, crearea de pagini personalizate pe principalele retele de socializare în strânsă legătură cu site-ul oficial, urmărirea traficului și raportarea pe e-mail la intervale predefinite precum și vizualizarea online a graficelor de trafic în orice moment.

Comandă acum

Site web

Realizăm site-uri complete plecând de la design, implementare, administrare și oferim și servici de optimizare și promovare pe motoarele de căutare.

Comandă acum